Dakbedekking voor platte daken
Dakdekkersbedrijf Voets is uw specialist.

Dakbedekking op platte daken in Amsterdam aanleggen

Voor daken van woningen, bedrijfspanden, schuurtjes en garages kunnen we onderscheid maken in twee verschillende soorten. Zo zijn er de schuin aflopende daken die kenmerkend zijn voor de meeste huizen in Nederland en de platte daken die we meestal op schuren en garages zien. Voor platte daken worden andere dakbedekkingsmaterialen gebruikt dan op schuine daken. Een dakbedekking voor platte daken in Amsterdam is bijvoorbeeld bitumen. Het is een materiaal dat in de volksmond beter bekend staat als dakleer. Bitumen heeft enkele positieve eigenschappen om als dakbedekking voor platte daken in Amsterdam te dienen. De dakdekker kan dit materiaal op uw platte dak aanleggen.

Vereisten voor dakbedekking platte daken

De dakbedekking die wordt gebruikt op platte daken in Amsterdam moet aan andere eisen voldoen als de materialen die op schuine daken worden gebruikt. Op een plat dak zal na een regenbui sprake zijn van stilstaand water. Bij een schuin dak is dit niet het geval omdat het regenwater hier vanaf loopt. Een vereiste voor het dakbedekkingsmateriaal voor platte daken is daarom dat dit als een geheel gemaakt kan worden zonder openingen die water doorlaten. Om dit te realiseren is ook een makkelijke verwerking van het materiaal vereist. Bitumen, EPDM en PVC voldoen alle drie aan deze vereisten en worden daarom dan ook het vaakst als dakbedekking voor platte daken in Amsterdam gebruikt.

Werkzaamheden dakdekker op een plat dak

De dakdekker kan voor u dakbedekking aanleggen op platte daken in Amsterdam. Als u met ons contact opneemt komt een van onze dakdekkers bij u langs om bitumen, EPDM, PVC of een groen dak op uw platte dak aan te leggen. Onze bekwame dakdekkers kunnen u echter ook van dienst zijn bij het onderhoud van een plat dak. Deze onderhoudswerkzaamheden zorgen ervoor dat de levensduur van het dakbedekkingsmateriaal verlengd wordt en uw platte dak vrij blijft van lekkages.

Kies voor ons:

  • Lekkages snel gerepareerd
  • Vakbekwame dakdekkers
  • Professioneel onderhoud
  • De klant staat bij ons altijd centraal!

24/7 bereikbaar

Vele jaren vakmanschap

Resultaat gericht

Erkende dakdekkers

Kwaliteit staat voorop

Dakdekkersbedrijf Voets
Al vele jaren uw dakdekker!