FAQ

Jouw Dakexpert is uw specialist.

Jouw Dakexpert helpt u graag bij het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden op en rondom uw dak. Laat uw dakbedekking bijvoorbeeld door ons onderhouden. Onze dakdekker loopt de dakbedekking na op slijtage en zal deze waar nodig direct voor u herstellen. De kans op een lekkage wordt hierdoor zeer klein. Heeft u toch te maken met een lekkage rond het dak? In dat geval achterhaalt onze dakdekker de bron van de lekkage en verhelpt deze direct voor u. Mocht het herstel van een verouderde dakbedekking niet rendabel zijn, dan kunnen we deze volledig voor u vervangen. Ook het aanbrengen van dakisolatie behoort tot onze dienstverlening.

Ons dakdekkersbedrijf is gevestigd in Amsterdam. Dit betekent dat wij consumenten door heel Amsterdam bedienen bij problemen rond hun dak en dakbedekking. Ook buiten Amsterdam, in plaatsen als Amstelveen, Zaandam en Aalsmeer kunt u op onze hulp rekenen. Woont u buiten dit gebied, maar heeft u wel de hulp van een professionele dakdekker nodig? Neem in dat geval eens vrijblijvend contact met ons op. We bekijken graag wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van daken en dakbedekking.

Zit er houtrot in de houten constructie van uw dak? Is het niet langer rendabel om de dakbedekking te onderhouden? In dergelijke situaties kan het vervangen van uw dak het overwegen waard zijn. Verschillende factoren bepalen hoe lang het duurt voordat we het volledige dak en de dakbedekking voor u hebben vervangen. Denk bijvoorbeeld aan het formaat van het dak, het type dakbedekking dat u wenst en momenteel gebruikt, de hellingshoek waarmee rekening gehouden dient te worden, enzovoorts. Tijdens een inventarisatie van de werkzaamheden kunnen we u hier meer over vertellen. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen.

Lijkt de dakbedekking steeds iets dunner te worden? Beginnen zich kleine barstjes te vormen in de dakbedekking? Het zijn tekenen dat uw dak onderhoud nodig heeft. Onze dakdekker komt graag bij u langs om het onderhoud aan de dakbedekking voor u uit te voeren. Ook bij kleine gaatjes in de houten constructie van uw dak of bijvoorbeeld houtrot is het zaak om tijdig voor onderhoud te zorgen. U wilt voorkomen dat de stabiliteit van deze constructie ernstig verzwakt raakt. Mocht onderhoud aan het dak niet langer rendabel zijn, dan kunnen we deze voor u vervangen.

Een lekkage aan uw dak kan verschillende oorzaken hebben. Dit maakt dat het lastig is om een lekkage volledig te voorkomen. Allereerst is het belangrijk om de dakbedekking regelmatig te laten onderhouden. Een verzwakking van het materiaal kan bij het onderhoud hieraan voor u worden opgelost. Het verkleint de kans op lekkages aan het dak aanzienlijk. Ook is het onverstandig om op de dakbedekking te lopen. In het bijzonder in de zomer of wanneer de dakbedekking nat is. Zorg er tot slot voor, dat er geen zware takken boven uw dakbedekking hangen. Deze zouden af kunnen breken.

Bij zeer ruige weersomstandigheden, zoals een harde wind en regen, zal het dak van uw woning niet vervangen worden. Vaak kost het meer dan een dag om het dak te vervangen. Zouden we dit tijdens de herfstmaanden doen, dan loopt u het risico dat er veel vocht bij uw woning naar binnen komt. Daarbij kan het in de wintermaanden al snel erg koud worden in huis, wanneer het dak meerdere dagen van uw woning is. Onze dakdekker denkt bij iedere klus met u mee, om naar het juiste moment te zoeken voor het vervangen van uw dak en dakbedekking.

Kies voor ons:

  • Lekkages snel gerepareerd
  • Vakbekwame dakdekkers
  • Professioneel onderhoud
  • De klant staat bij ons altijd centraal!

24/7 bereikbaar

Vele jaren vakmanschap

Resultaat gericht

Erkende dakdekkers

Kwaliteit staat voorop

Jouw Dakexpert
Al vele jaren uw dakdekker!

Call Now Button