Lekkage in uw dak?

Jouw Dakexpert is uw specialist.

Dak lekkage in Amsterdam

Een lekkage is een van de grootste ergernissen voor veel huishoudens! Dit is niet voor niets, want de bron van een lekkage is vaak erg lastig te achterhalen zonder de juiste gereedschappen en de schade die door een lekkage wordt veroorzaakt is lang niet altijd te herstellen. Denk bijvoorbeeld aan waterschade op belangrijke documenten, schade op uw vakantiefoto’s of rottende plekken in het houtwerk van uw dak. Wanneer u vermoedt dat u te maken heeft met een lekkage bij uw dak, is het daarom essentieel om direct de hulp van een erkende dakdekker in te schakelen. Voor het uitvoeren van een reparatie bij een dak lekkage in Amsterdam of omgeving, staan wij voor u klaar! Zoek dus niet langer, als u een dakdekker in Amsterdam met een jarenlange ervaring wilt hebben.

Dak lekkage verhelpen in Amsterdam

daklekkage repareren Het verhelpen van een dak lekkage in Amsterdam begint voor onze dakdekkers met het traceren van de bron van de lekkage. Soms is dit een hevige regen- of hagelbui, in andere gevallen is het een scheurtje of barstje in uw dakbedekking. In het eerste geval is er niet altijd wat aan te doen, of kan een klein laagje kit volstaan. In het tweede geval daarentegen is het noodzakelijk om uw dakbedekking te repareren of zelfs gedeeltelijk te vervangen.

Beter is het om een dak lekkage te voorkomen, door halfjaarlijks onderhoud te laten plegen aan uw dakbedekking. Zo worden kleine scheurtjes tijdig opgemerkt en is het voor het vocht onmogelijk om nog naar binnen te sijpelen en schade aan te richten.

Grote schade als reparatie niet meteen lukt

Het repareren van een lekkage op het dak kan voor een handige doe-het-zelver zo gemakkelijk lijken. U vervangt simpelweg een dakpan of verhit een stuk bitumen om dit op het lekkende dak aan te brengen. Als u echter niet gespecialiseerd bent in het uitvoeren van dit soort reparaties en dagelijks met dakbedekkingsmaterialen werkt, dan is de kans groot dat de lekkage niet volledig gerepareerd wordt. De eerste indruk kan zijn dat het repareren van de daklekkage prima gelukt is. Zonder dat u het doorheeft blijft er echter een kleine hoeveelheid water door de dakreparatie lekken. Dit soort onopgemerkte kleine lekkages zorgen vaak voor de grootste schade omdat deze het hout van de dakconstructie aantasten.

Risico op ongelukken bij repareren daklekkage

De zekerheid hebben dat het repareren van een lekkage in een keer slaagt is al goede reden om een dakdekker in te schakelen. Hier komt echter ook nog bij dat als u zelf de lekkage wilt repareren er een risico op ongelukken bestaat. Bij werkzaamheden op daken die op grote hoogte worden uitgevoerd kan een ongeluk grote gevolgen hebben. Als doe-het-zelver heeft u niet de juiste gereedschappen om de reparatie van een lekkage op een dak veilig uit te voeren. Het is om deze reden beter om een lekkage repareren uit te besteden aan een professionele dakdekker. Dit is bovendien goedkoper dan het zelf huren en installeren van een steiger en andere gereedschappen om veilig op het dak te werken.

Kies voor ons:

  • Lekkages snel gerepareerd
  • Vakbekwame dakdekkers
  • Professioneel onderhoud
  • De klant staat bij ons altijd centraal!

24/7 bereikbaar

Vele jaren vakmanschap

Resultaat gericht

Erkende dakdekkers

Kwaliteit staat voorop

Jouw Dakexpert
Al vele jaren uw dakdekker!

Call Now Button