Pannendaken reparatie nodig?
Dakdekkersbedrijf Voets is uw specialist.

Aanleggen en repareren van pannendaken in Amsterdam

De meeste woningen in Amsterdam zijn voorzien van pannendaken. Zowel oude als nieuwe huizen maken nog altijd voornamelijk gebruik van deze dakbedekking. Pannendaken in Amsterdam zorgen voor een waterdichte afdekking van schuin aflopende daken. De dakpannen die de dakbedekking vormen overlappen elkaar van boven naar beneden. Het water dat tijdens een regenbui op het dak valt loopt daardoor natuurlijk van het dak af. Doordat dakpannen de meest gebruikte dakbedekking voor hellende daken is kunnen onze dakdekkers u uiteraard helpen bij het aanleggen en repareren van pannendaken in Amsterdam.

Verschillende soorten dakpannen voor daken

Pannendaken zijn schuin aflopende daken van huizen die bedekt zijn met dakpannen. Onder de dakbedekking van dakpannen is vrijwel altijd ook een laag dakisolatie aangebracht om de warmte in huis te kunnen houden. Wat mensen niet altijd weten is dat pannendaken in Amsterdam uit verschillende soorten dakpannen kunnen bestaan. Zo zijn er bijvoorbeeld betondakpannen, leien dakpannen en kleidakpannen. Iedere soort dakpan heeft unieke eigenschappen. Leien dakpannen zien er bijvoorbeeld mooi uit, maar zijn best prijzig voor de gemiddelde levensduur van 40 jaar die zij bieden. Betondakpannen zijn goedkoper, maar gaan gemiddeld maar 30 jaar mee. Kleidakpannen hebben de langste levensduur met gemiddeld 50 jaar en zijn ook aantrekkelijk geprijsd.

Repareren van pannendaken in Amsterdam na storm

De dakdekker Amsterdam kan u adviseren welke dakpannensoort de beste keuze is voor het dak van uw woning. Uiteraard kunnen onze dakdekkers u ook helpen bij de aanleg van pannendaken in Amsterdam. De techniek waarmee een dakpannen dakbedekking wordt aangebracht is door de jaren heen sterk verbeterd. In Amsterdam staan echter nog veel oudere huizen die na een storm nog weleens beschadigingen aan de dakbedekking oplopen. In geval van schade na een storm kunt u met ons contact opnemen voor het repareren van pannendaken in Amsterdam.

Kies voor ons:

  • Lekkages snel gerepareerd
  • Vakbekwame dakdekkers
  • Professioneel onderhoud
  • De klant staat bij ons altijd centraal!

24/7 bereikbaar

Vele jaren vakmanschap

Resultaat gericht

Erkende dakdekkers

Kwaliteit staat voorop

Dakdekkersbedrijf Voets
Al vele jaren uw dakdekker!